Свържете се с нас: +359 898 630 660
Назад
 
Още продукти от този производител

750 мл Куордилава Донафугата и Dolce & Gabbana Лимитед Едишън 2017 в кутия

Добави в уишлист

Сорт:  100% Нерело Маскалезе    

Винификация: Ферментация в неръждаема стомана с мацерация за около 14 дни при температура 25° C. Отлежаване в продължение на 14 месеца в дъб и поне 3 години в бутилката преди пускане за продажба.

Реколта 2017: 2017-та е с по-малко количество дъждове от средните за сезона. Регистрираните температури между юли и август са по-високи от средните за сезона и това води до узряване на всички сортове, култивирани в района, с 1-2 седмици по-рано от обичайното. В този период на лятото добрите температурни диапазони между...

Виж пълния текст
Италия, Сицилия, Donnafugata
Реколта:
2017
Нерело Маскалезе
Пие се сега, може и да отлежава
0,750 л, Корк
Основни ястия с червено месо. Предястия на базата на месо или гъби
16 - 18 °C
14%

Подобни предложения