WINEBOX PORTFOLIO TASTING 2019  

23 МАРТ, СЪБОТА, ГР. ВАРНА, RAPPONGI, КРАЙБРЕЖНА АЛЕЯ, ОТ 12:00 ДО 20:00

   

Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019 за първи път в морската столица на България, гр. Варна!

Повече от 100 вина - бели и червени, десертни, розе, просеко, кава и шампанско ще изпълнят атмосферата на магнетичното Rappongi в гр. Варна на 23 Март, където ще се съберат винолюбители и професионалисти от винената индустрия. Събитието ще ви срещне с експерти, готови да споделят своя опит, ноу-хау, страст и вино. Представители от световни изби и ние, организаторите, очакваме вас, ценителите на виното в България. Съберете група от приятели и прекарайте ден, в който ще се насладите на изключителни вина.  

В нашето "LOVE WINES" събитие ще се докоснете до различни винени сортове и стилове. Ще откриете селекция от най-добрите вина от всяка изба, и ще научите всичко, което ви интересува за тях. Ще отворим за вас над 100 френски, италиански, испански вина, вина от Германия, Южна Африка, Нова Зеландия, Чили и Аржентина, вина от едни от най-реномираните имена от световната винена сцена.


С удоволствие споделяме наша любима мисъл за виното и с нетърпение очакваме да споделим с вас наслаждението и разбирането от него:    

"A bottle of wine begs to be shared; I have never met a miserly wine lover”
― Clifton Fadiman


Билети за Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019


Достъпът до Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019 е платен. Билети могат да бъдат закупени онлайн до 18 март.

След затваряне на онлайн продажбите билети ще се продават само на място, в деня на събитието, на 23 март, и ще могат да се заплащат в брой или чрез ПОС терминално устройство. 


БИЛЕТ ЗА ВХОД

  

Какво включва билетът за вход:

 • Вход/достъп до Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019 
 • Подарък чаша за вино
 • Бутилка минерална вода   
 • Молив и Дегустационен тефтер        
 • Дегустация на всички вина

   

Цена ранно закупуване онлайн до 18 март: 20 лв

Цена закупуване в деня на събитието: 25 лв      


 • Във вашия билет ще са попълнени имената и номер на поръчка.
 • Заплатени билети по банка или чрез PayPall ще се изпращат към вас по мейл в PDF документ, след получаване на банковия превод или PayPall заплащане.   
 • В случай на плащане с наложен платеж, ще получите билета си при доставката му.
 • Закупените билети не могат да бъдат връщани или заменяни.
 • Загубен билет може да бъде изпратен повторно по мейл до 20 март.  
 • Разпечатайте билета и го носете в себе си в деня на събитието, на 23 Март,  в Рапонги, Крайбрежна Алея, гр. Варна. При регистрация на входа ще получите гривна със съответен цвят.
 • Деустационното количество на всички видове вина е 30 мл. еднократно.
 • На събитието не се допускат лица под 18 години.

Изби


Обичаме да ви вълнуваме и тази година отново ще предизвикаме интереса и любопитството ви с нашите изби и с нови вина от тях:

От Франция ще ви представим: обожаваните Champagne Taittinger, eдин от топ производителите в Шампан, чиито лозя са разположени в престижните Cotes des Blancs, Valee de la Marne, Montaigne de Reims в региона Шампан, Chateau Minuty от Кот Прованс с изненади за вас, Delas Freres от Долината на Рона, Bouchard Pere et Fils от Бургундия, Hugel et Fils - от невероятния Алзас, Andre Lurton и Chateau Clos Fourtet от Бордо, сансер от Domaine Fouassier. От Аржентина - изба Trapiche с новите им топ вина. От Чили -  Vina Errazuriz, която боготворим, както и шпионите от Spy Valley от Нова Зеландия, чиито вина много от вас познават... В портфолиото ни се завръща познатата и любима кава Juve y Camps от Каталуня, която ще бъде представена от познат "образ" за доста варненци, Мариано Фустер. От Испания ще се срещнете и със страхотните вина от сорта темпранийо на изба Emilio Moro от Рибера дел Дуеро. Ще опитате и новата реколта на фаворита ни за летните жеги и морска храна - албариньо от изба Mar de Frades, а също и вердехо от Руеда и темпранийо от Риоха от изба Ramon Bilbao. Италианците ще представим с просеко от Valdo Spumanti, Lis Neris от Фриули, Zenato от Венето с невероятното им Амароне и свежата, минерална Лугана; Domenico Clerico, Bruno Rocca и Matteo Correggia от Пиемонт, Donnafugata от Сицилия с нови предложения от региона, Felsina (Кианти) от Тоскана, Podere Sapaio от Болгери, Тоскана. Ще опитате страхотните ризлинги на Robert Weil от Райнгау, Германия. И за завършек, но в никакъв случай на последно място - нашето миналогодишно откритие, избата, чиито вина от сорта шенин блан не спираме да дегустираме - De Morgenzon, или "Сутрешното слънце от Южна Африка. Какво разточителство ...!

Мястото


RAPPONGI, КРАЙБРЕЖНА АЛЕЯ

ВАРНА


Етикет   


Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019 е организирано събитие за дегустация на вина от портфолиото на фирма Уайнбокс EООД - Организатор на събитието. Със закупуването на билет или потвърдена регистрация всеки гост се съгласява да спазва правилата, определени от Организатора, които ще осигурят приятното и гладко протичане на събитието:   

1. Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019 е събитие с платен вход и е преназначено за лица над 18 годишна възраст. Организаторът имат правото да поиска документ за самоличност, с цел предотвратяване на присъствие на лица под 18 годишна възраст без придружител на събитието.   

2. Посетител, който не е заплатил Билет за вход или не желае да заплати такъв, няма да бъде допуснат до събитието.

3. Дегустацията се осъществява в чаши за вино Lehmann, осигурени от организатора на събитието. Всеки посетител получава една чаша Lehmann при заплащане на входа.

4. Чашата Lehmann е подарък към Билета за вход и не се подменя. Препоръчаме всеки отговорно да се грижи за своята чаша. При счупена или загубена чаша можете да получите нова срещу заплащане. 

5. Дегустационното количество вино е 30 мл. Оставяме правото на изложителите зад масите по тяхна преценка да го увеличават или да отказват повторна дегустация на определени вина.

6. Съветваме да не употребявайте силни парфюми или други аромати, които могат да попречат на останалите гости да се насладят на дегустацията на вината.

7. Съветваме да консумирате отговорно.

8. Изложителите и Организаторът на Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019 Варна могат да откажат да обслужат посетител в случай, че преценят състоянието му като нетрезво.

9. В случай, че поведението на посетител излезе от добрия тон и етикет, или в случай на проява на агресия и поведение, излизащо извън контрол, посетителят ще бъде помолен да напусне и няма да бъде допуснат повторно.

10. Организаторът няма да възстановява средства на посетител, помолен да напусне.

11. Не е позволено внасянето и изнасянето на бутилки с вино и други спиртни напитки.

12. Пожелаваме приятно и вълнуващо преживяване на всички посетители, които спазват правилата и етикета на Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019 Варна!


Lehmann: The wine-lover's label

Gerard Lehmann има 30 години опит в производството на стъклени изделия и е създал множество колекции от енологични чаши, черпил знанията на експерти и професионалисти от света на виното. Негови партньори в годините са Gerard Basse t- най-добрият сомелиер на света за 2010 г.; "Union des Oenologues de France"; Philippe Jamesse - сомелиер в Domaine Les Crayeres, ресторант с 2 звезди Michelin; Arnaud Lallement - собственик и главен готвач на L'Assiete Champenoise, част от веригата Relais et Chateaux и носител на 3 звезди Michelin.

С комбинирания си опит и знания те са проектирали някои от най-добрите колекции от винени чаши, които отговарят на всички нужди на любителите на вино.

Ако сте опитвали шампанското в някоя от Шампанско къщите в Реймс или Еперне, то вие почти сигурно сте се насладили на шампанско дегустацията с чашите Lehmann.

Тези безоловни кристални чаши имат висок блясък и прозрачност, висока устойчивост на счупване, висока звучност, висока еластичност и красиво задържат светлината.

Gerard Lehmann: Дизайнер на стъкло в продължение на повече от 30 години и страстен перфекционист, работи с най-изявените, най-големите винени, алкохолни и шампанско брандове във Франция!

Gerard Basset: Ментор за едно цяло поколение професионалисти в областта на виното! Най-добър сомелиер на света за 2010 г., Мастър на виното, Мастър Сомелиер, офицер на British Empire (OBE), мъж на 2013 г. и изключителен хотелиер.    

Бизнес моделът на LEHMANN се изразява в две линии: Lehmann Glass (Premium Glassware Brand) и  Lehmann Selection Glassware & Serving Tools -  насочен към винени и алкохолни производители, хотели, ресторанти, кафенета, кетъринг, експорт. За допълнителна информация:   

Светла Карабаджакова   

Тел: + 359 898 630 660   

Е-mail: svetla@winebox.bg