Назад

01-05-2018г.

Официалното Шампанско на FIFA WORLD CUPtm

2018 FIFA WORLD CUP RUSIAtm OFFICIAL CHAMPAGNE

За втори пореден път Champagne Taittinger ще бъде официалното шампанско на FIFA WORLD CUPtm, коeто ще се проведе в Русия от 14 юни до 15 юли 2018 г.

Вдъхновени от технологичните постижения на Русия, като създаването на Sputnik, първият спътник, изпратен в космоса, бутилката е с космическа идея в дизайна си! Холографският етикет пречупва светлината, създавайки впечатление за вечното движение на Млечния Път.

Съответната кутия за подаръци е съзвездие от малки планети, направени от футболни холограми, Живите отражения на цвета и линиите се променят в зависимост от средата.

СВЯТ НА ЕМОЦИИ, ИЗКУСТВОТО И МЕЧТИ!

Футболът е най-популярният спорт в света и надминава всяко чувство за принадлежност и емоция. Подобно на футбола, шампанското символизира братското общуване - луксозно вино, което насърчава емоциите, страстта, диалога между хората. Световната Купа по футбол представлява отличието и интернационалността на футбола. В продължение на цял месец се продуцират най-добрите игри, върха на футбола. Символ на лукса и традицията, страстта и мечтите, за Champagne Taittinger е удоволствие да акомпанира на талантливи творци и таланти.

TAITTINGER, СТРАСТТА ОТ ФУТБОЛА, СТРАСТТА ОТ ЕМОЦИЯТА И МЕЧТИТЕ!

През 2013 Champagne Taittinger и международната Federation of Association Football (FiFA) сключиха своето първо четиригодишно партньорство за партнирането на Шампанско Къщата в главните и важни футболни събития, организирани от FIFA, особено Световната Купа (мъже и жени).

През 2016, FIFA поднови партньорството с Taittinger за още 4 години. Champagne Taittinger е гордо от този знак на ангажираност, който потвърждава качеството на продукта и качеството на връзката с екипа на FIFA, както и абсолютният успех на събитието.

fifa