Назад

27-04-2018г.

М de Minuty Rose 2017 - Limited Edition by Ashley Mary

M DE MINUTY ROSE2017  BY ASHLEY MARY – ЕДНА УНИКАЛНА АРТИСТИЧНА КОЛАБОРАЦИЯ

Бутилка Minuty е повече от просто бутилка вино. Тя е покана за пътешествие в Прованс, покана да усетиш слънцето и да се потопиш в атмосферата на този уникален регион.

Но вината на Minuty също така обожават да пътуват...За да ознаменува международното си присъствие Minuty предприе пътуване в артистичния свят, за да отпразнува лайфстайлът на вечния празник!

За старт на това пътуване Minuty представя лимитирано издание на бутилка M Minuty Rose в колаборация с базираната в Минеаполис американска художничка Ashley Mary.

Със своя попстил, със своята свежа и ярка вселена, тя предоставя своята собствена интерпретация на лайфстайла на Minuty. С палитра в една ръка и чифт скици в другата, Ашли напасва цветове и форми като в цветен пъзел. Нейното творчество е непрекъснато изучаване и изследване, изпълнено с възхитителни ситуации, радостни дизайни и позитивна енергия, която Ашли разпространява по света.

При своето пътуване до Minuty миналото лято Ашли напълно се потопи в атмосферата на Френската Ривиера с тур до избата и спирки в Сен Тропе, Club 55, Senequier, Niki Beach...

Дизайнът на Ашли Мери за лимитираното издание на бутилката M de Минути е като истинска история за Сен Тропе: пейзажът, архитектурата, морският бряг и плажовете,  емблематичната камбанария и разбира се, лозето Minuty! Иконично за Прованс, M Rosé е разработено в истински Mинюти стил, съчетаващ свежест и богат екстракт от плодове и интензивни вкусове. Модерно вино, носещо удоволствие и усещане за почивка, перфектното вино, което можете да споделите с приятели или със семейство.

"Minuty притежава много модерна естетичност. A Сен Тропе e уникално малко място. То е като че ли тропическо, закътано, романтично и бавно, но съпоставимо с онзи нощен живот, който е много оживен, това е място, където никой не спи..." Ashley Mary

Къде можете да го откриете в България? Само в най-добрите места, изразяващи лайфстайлът на Минюти!