Назад

26-12-2017г.

SAVE THE DATE 23 MARCH

WINEBOX PORTFOLIO TASTING 2018 - ТРЕТО ИЗДАНИЕ

Winebox Potfolio Tasting е тук отново през 2018!    

Бели, червени, десертни вина, розе, просеко и шампанско ще изпълнят атмосферата на Централен Военен Клуб в София на 23 Март, където отново ще се съберат вино любители, професионалисти и топ имена от винената индустрия. Еднодневното събитие ще ви срещне с експерти, готови да споделят своя опит, ноу-хау, страст и вино. Представители на над 20 световни изби ще отворят повече от 100 етикета селектирани вина за вас. За трети пореден път по време на нашето цивилизовано събитие ще ви покажем  селекция от най-добрите вина на всяка изба, върху повече от 20 щанда. И както Хемингуей е казал:

"Виното е едно от най-цивилизованите неща в света и едно от най-естествените неща на света, което е доведено до най-голямо съвършенство, и предлага по-голям диапазон за удоволствие, наслада и разбиране, отколкото може би което и да е друго чисто сетивно нещо." , ..така и ние ще ви предоставим изключителната възможност да се насладите на съвършенството Вино!

   

ВХОДНИ БИЛЕТИ ЗА СЪБИТИЕТО

Входни билети за събитието ще се продават на нашия он-лайн магазин на сайта ни от януари 2018. 

   

МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ, 24 МАРТ, КОНТФЕРЕНТНА ЗАЛА НА ХОТЕЛ SENSE, ЕТ. 2

Този път Майсторските класове ще се проведат на 24 Март.

Билетите за Майсторските Класове ще се продават отделно от входните билети, като стартът на продажбите ще започне в края на януари 2018.   

Класовете ще бъдат водени от специалисти от избите, потомъци на винарски фамилии и активно участващи в уайнмекърския процес, както и от най-добрите специалисти в България в областта на виното.

Подсказка: закупилите билет за Майсторски клас, ще имат безплатен достъп за Winebox Portfolio Tatsing във Военен клуб на 23 март!!!

Местата за Класовете ще са ограничени до максимум 40 участника във всеки клас.    

Очаквайте скоро подробна информация тук.   

Успешна Нова 2018-та година от екипа на Уайнбокс ООД.