Назад

19-05-2023г.

MINUTY M LIMITED EDITION 2023 ПЪТУВАНЕ НА СЕТИВАТА

ПЪТУВАНЕ ЗА СЕТИВАТА. СЪБУДИ СЕТИВАТА!

Това лято Minuty ви кани да откриете Френската Ривиера в изцяло нова светлина. През сетивната призма на художничката Hanna KL ще се насладете на едно уникално пътешествие в което, поезията среща творчеството. Докоснете се до този полет на сетивата, обвити в радост и слънчеви лъчи, в блясъка на най-новото издание на емблематичната бутилка Minuty M.

Hanna KLе шведска художничка, повлияна от енергията на местата, които посещава, както и от минимализма на скандинавския дизайн. Нейните зашеметяващи творения привличат окото, благодарение както на яркостта на цветовете, които използва, така и на тяхната енергия. Цветя, палми и растения почти винаги присъстват в богатата на зеленина работа на Хана, колекция от форми и плодове по нейния уникален начин на възприемане на света.

„Любимото ми нещо при посещението на нови места е свежото вдъхновение, което получавам от преживяването на нова култура. Обработвам това, което виждам по мой собствен начин, и го превръщам в цветни илюстрации. За първи пътувам на юг от Франция и всичките ми сетива изследваха Прованс. Това доведе до абстрактен дизайн, който е едновременно забавен и изтънчен, точно като Сен Тропе! ", казва тя.

ЗА ФОТОГРАФА

Водена от моята страст към изображенията и естетическия израз на различните идентичности на марката, преоткрих фотографията, когато работех в рекламата и реших да се отдам изцяло на практиката.

Работата ми е вдъхновена от природата, движението, формите, цветовете, текстурите и вариациите в дневната светлина, които ги разкриват, всички от различни ъгли. Опитвам се да транскрибирам красотата на простите, автентични моменти.

СЪБУДЕТЕ СЕТИВАТА

Имението Minuty е покана за споделяне на Прованс, малко като споделяне на слънчевата му светлина. Това е покана да се потопите в жизнената атмосфера на Френската Ривиера, да се впуснете в пътешествие на сетивата. В своята годишна традиция Minuty работи с художник, за да даде живот на това бягство за сетивата. Това е начин да отдадем почит на полуостров Сен Тропе, тази емблематична земя на постоянно обновяващото се вдъхновение. Бягство за сетивата дълбоко във френската Ривиера.

Проектирана от  Hanna KL, новото издание Minuty M, носи обещанието за усещане за бягство до слънчевия бряг на Средиземно море. Тялото и умът са увлечени от магнетичния чар на Френската Ривиера в бягство, за да ни свържат отново с нашите пет сетива.Насладете се на изживяването, докато отпивате чаша Minuty M!

ВКУС

Хана се разхожда по улиците на Гримо, изследвайки цитрусовата пътека на селото. Нотки на цвят, жълто и оранжево, озаряват пътя й. Визуална наслада създават фасадите на къщите, облицовани с бугенвилия и жасмин.

ДОКОСВАНЕ

Художникът пристига в имението Minuty в Гасин, където се стимулира всяко сетиво. Времето в лозето вдъхновява Хана, където тя открива зелени пътеки, покрити с грозде, което придава на вината Minuty M интензивните им вкусове. Време е тя да опита тази напитка с прекрасни лимонови и растителни нотки. Седнала в основата на лозите, тя деликатно извлича ароматите на бели плодове.

СЛУХ

След нейното вътрешно изследване, сега е време Хана да се скита в цитаделата на Сен Тропе. От пристанището, облицовано с традиционни домове и техните фасади в охра, до провансалските пазарни щандове на Place des Lices, художникът открива автентичността на Тропез.

Но какво би било едно пътуване до Френската Ривиера без спирка на един от най-красивите плажове на Кот д’Азур?

ГЛЕДКА

Нататък към фините пясъчни плажове на Раматюел. Мистралът леко се издига, а морският бриз нежно събужда сетивата на Хана. Тя поема деликатния морски аромат: водни нотки на морски пръски, леки и освежаващи.

МИРИС

В този момент на артистично творчество, Хана изживява пътуването си из полуострова: цвета на цитрусовите плодове, океанските аромати, песента на цикадите, топлината на пясъка в дланите на ръцете й и вкуса на прохлада чаша Minuty M.   

От вкус до мирис, от гледка до звук и докосване, бутилката илюстрира този вкусен сетивен спомен от Лазурния бряг. Със сигурност бихте искали още една капка слънце на Френската Ривиера и лазурно небе! Насладете се на най-освежаващото розе за годината!

   

Поръчай новото розе Minuty M Limited Edition тук