Назад

19-05-2023г.

НОВОТО ИЗДАНИЕ НА ЛИМИТИРАНАТА ДИЗАЙНЕРСКА БУТИЛКА MINUTY M x HANNA KL THE SENSES AWAKE

MINUTY M x HANNA KL THE SENSES AWAKE

НОВОТО ЛИМИТИРАНО ИЗДАНИЕ Е ТУК

MINUTY M x HANNA KL

СЪБУЖДАНЕ НА СЕТИВАТА

Със сигурност бихте искали още една капка слънце на Френската Ривиера и лазурното небе! Представяме ви най-освежаващото розе от новата реколта!

Емблематичното Minuty M cuvée продължава своето артистично пътешествие с Hanna KL, шведска визуална художничка, която тази година преосмисля емблематичната бутилка с радостна комбинация от илюстрации и живи цветове. Вдъхновен от пробуждането на сетивата, тази нова визия ни пренася в Сен Тропе чрез поетични образи, интимен подход и визията на художника за петте сетива.

По време на посещение в Gassin, целуната от слънцето картина прави своята магия: звукът на плискащи се вълни, дълги разходки в лозята, ароматът на лавандула, носещ се над ритмичната песен на цикадите... Всички сетива се събуждат. От това усещане, подобно на морска ваканция, се роди желанието да се сподели богатството на Кот д’Азур през обектива на Люба, френска фотографка, чиято мисия е да улови отново красотата на тези моменти в цялата им автентична простота.

"Любимото ми нещо при посещението на нови места е свежото вдъхновение, което получавам от преживяването на нова култура. Обработвам видяното по мой собствен начин и го превръщам в цветни илюстрации. За първи посещавам Южна Франция  и  всичките ми сетива да изследват се насладиха на Прованс. Това доведе до абстрактен дизайн, който е едновременно забавен и изтънчен, точно като Сен Тропе." 

ИНТЕНЗИТЕТЪТ НА ОБЛИЯНО В СЛЪНЦЕ РОЗЕ

Minuty M е смес от гренаш, сенсо и сира. Вино, ухаещо на провансалската провинция, вино, което трябва да се насладите, с привлекателни цитрусови и тревисти нотки, които отстъпват на аромати на бели плодове.

От вкус до аромат, от гледка до звук и докосване, бутилката илюстрира вкусния сензорен спомен, уловен в сърцето на Ривиерата. Увлечени от магнетичния чар на Лазурния бряг, тялото и умът се транспортират и се свързват отново с нашите пет сетива. Изживяване, оценено най-добре с охладена чаша Minuty M rosé!

НОВОТО ЧЕРНО

Тази пролет ярките и живи цветове, повишаващи настроението, са обявени за „новото черно“, превземайки крайбрежните барове и кафенета в брилянтен стил. Вече се виждаме как попиваме лъчите на шезлонг, пръсти на краката в пясъка, чаша в ръка – покана за слънчево бягство, в унисон с природата.

И за да запазим целунатия от слънцето празничен дух, това лято се осмеляваме да донесем малко слънчева светлина у дома с нас: това ново кюве с неговите примамливи цветове... Невъзможно за устояване! Като любим аксесоар, той ще бъде с вас навсякъде, от крайбрежието до градския живот.   

Поръчай новото Minuty M Limited Edition ТУК