Назад

27-04-2022г.

Стил MINUTY

СТИЛ “MINUTY"

Когато видите “MINUTY” във виненото меню, то изборът ви се улеснява. Дали ще бъде червено, бяло или розе, Prestige, 281 на винарната, то MINUTY е вашият билет към щастието.Радостта от дегустацията на летните аромати, охлаждащото потопяване в морето, безгрижният ваканционен дух и Провансалското слънце, са тези, които теглят към винарната, намираща се само на няколко километра от Средиземно море.
MINUTY е вашият билет за неустоими удоволствия и качествено прекарано време, в което всичко важно е събрано в едно. Каква е тайната на MINUTY ? Скрита е в стила. Стил, който се е утвърдил и създал благодарение на триединството от елегантност, светлина и ярка персоналност.


ЛЕКОТА

Лекота е първата дума, която ти идва на ум като чуеш MINUTY. Необичайно и необуздано вино, с фини нотки и лек аромат. Мекият му вкус остава незабравим спомен. Страната, където се отглежда гроздето и нейния климат е определяща за вкуса на виното.

ЕЛЕГАНТНОСТ

Елегантност е най-точната дума, която съчетава виното в себе си - наситен и последователен вкус. Той се дължи на танините и сочността на червеното грозде, а в бялото те придават лекота. В Розето балансираните цветни нотки и леко пикантния плодов аромат придават свежест и неустоим вкус. Дизайнът на бутилката е божествена наслада за очите.

ЯРКОСТ

MINUTY носи светлината на Средиземноморието. Всяка реколта се отличава със своята бляскавост и полу-прозрачното вино е като огледало, напомнящо за начина, по който небето се отразява в морето. Светлината на Ривиерата са бутилките на MINUTY.