Назад

06-03-2021г.

LEHMANN GLASS СТАВА MAISON LEHMANN

Lehmann Glass става Maison Lehmann през 2021 година.

Специалист в дегустационните чаши, както и в аксесоарите за сервиране на вина и спиртни напитки, Maison Lehmann подкрепя професионалисти повече от 30 години.

Светът на виното и гастрономията става все по-престижен всяка година. За да следва тази тенденция и благодарение на страстни дизайнери, талантливи майстори-стъклари и иновативни производствени техники, Maison Lehmann изработва уникални чаши за дегустация. От тази година Maison Lehmann се позиционира като Френският бранд за дегустационни чаши.

Готови сме да разкрием голямата иновация след двугодишни изследвания и разработки, с които целяхме да подобрим изживяването на клиента. Разработихме нова технология за нашите чаши за дегустация , а именно технологията Ultralight, съчетаваща изключителен финес и лекота. Свръхлекотата ще бъде един от основните лостове, за да помогне за напредъка и успеха на тази премиизация на марката.

Технологията Ultralight засега се прилага само за основните колекции от чаши на Lehmann - ръчни и машинни от сериите: Jamesse, Sommier, Lallement и новата серия на Gerard Basset.

По-добро качество с Ultralight.

В миналото можеше да се случи в една партида ръчните чаши да се различават помежду си с малко по-голямо столче или малко по-дебела купа. С  технологията Ultralight се ангажираме с пълна последователност в партидите, без разлика.

- Свръхлеките чаши, ръчна изработка, се превръщат в най-добрите произвеждани досега по отношение на качеството.

- Свръхлеките чаши, машина изработка, се превръща във фантастична алтернатива на предишните стандартни чаши ръчна изработка, с по-добро качество на стъклото, по-солидно стъкло и атрактивна цена спрямо старите ръчни чаши.

Всички колекции с подписа на Lehmann се състоят от чаши, специфични за червени, бели или пенливи вина  Освен това, всяка колекция ще има своята универсална чаша, която ще позволява правилно и успешно дегустационно изживяване.