Назад

01-10-2017г.

Виня Ерасурис - в Топ 5 World's Most Admired Brands на Drinks International

Ерасурис на 5то място в Дринк интернешънъл

Viña Errazuriz се изкачва на  5-то място в списъка на 50-те World's Most Admired Wine Brands, като подобрява постиженията си от 2016 г., когато дебютира на седмо място.    

"Drinks International"  показва своя списък с "World's Most Admired Wine Brands" всяка година, като в журито участвот повече от 200 от най-добрите световни Мастър ъф уайнс, сомелиери, купувачи на вино, преподаватели и журналисти. Академията на съдиите е поканена да гласува в ежегодното проучване на марки, на които те най-много се възхищават, като се основават на: постоянство на качеството и/ или подобряване на качеството; избата трябва да отразява своя регион или държава; тя трябва да бъде добре продавана и маркетирана и да има широка привлекателност и популярност сред потребителите на вино.   

Viña Errázuriz е основана през 1870 г. и е изградила репутация за себе си като "Примиум Фамилна Винарна от Чили". Президентът и собственикът й, Едуардо Чадуик, е пето поколение наследник на семейство, участващ активно във винения бизнес, а екипът е посветен на производство на вина с отличителен стил и възможно най-добро качество. Философията на избата и екипа  е: "винаги  верни на тероара".