Назад

08-09-2017г.

Виня Ерасурис - Най-добра Чилийска изба за 2017 - WA Робърт Паркър

Виня Ерасурис

Viña Errázuriz е номинирана  с "Extraordinary Winery Awards” на Wine Advocate/ Робърт Паркър в категорията "Най-добра Чилийска Винарна за 2017 "!      Едуардо Чадуик, президент на Viña Errázuriz, коментира: "Да бъдеш считан за една от най-добрите Чилийски Винарни от Wine Advocate на Робърт Паркър е фантастична новина за нас. Ние сме много горди с тази номинация и смятаме, че тя отразява последователността на високото качество на нашите вина, заедно с ангажимента да правим най-добрите вина от нашата територия и да бъдем признати за производител от световна класа ". Лиза Перроти-Браун, главен редактор на Wine Advocate на Робърт Паркър, обяснява: "Тъй като нашият екип пътува по света в търсене на вина, които да препоръчаме на нашите читатели, в продължение на години наблюдаваме, че във всеки изключителен винен регион без съмнение има една винарска изба, която стои качествено над всички останали. Екипът на Робърт Паркър Wine Advocate се гордее с това, че има възможността да изтъкне тези превъзходни винарни пред  читатели си, чрез нашите нови годишни "Extraordinary Winery Awards”.

Всяка година една винарна от всяки значим винен регион ще бъде награждавана с новата изключителна награда на Wine Advocate. За да бъде допуснат този регион за участие в конкурса, в него трябва да има поне една винарска изба, произвеждаща най-малко едно "изключително" вино (оценено с 96 - 100 т.) за периода на разглеждане.

Оценяването се извършва от екипа на RPWA Reviewer, ръководен от Робърт М. Паркър Младши и Лиза Пероти-Браун МВ.

"Extraordinary Winery Awards” за 2017 бе отпразнувана на 30 октомври 2017 г. успоредно с лонча на MICHELIN Guide New York City 2018, в зала "Ziegfeld Ballroom" - "най-изтънченото и значимо ново място в Ню Йорк" - с Гала-вечеря и церемония по награждаването.