Сорт: Глера
Лозя: Лозята са разположение от двеста до четиристотин метра надморска височина, с южно изложение, във Valle dei Buoi, Валдоббиадене.
Почви: Почвата е глина и варовик.
Винификация: Ръчно събиране на гроздето. Нежно пресиране и ферментация със селектирани дрожди при контролирана температура. Отлежава при Шармат метод, след което отлежава в бутилка.
Описание: Сламеножълт цвят със златни оттенъци. Силни плодови аромати на круша и златна ябълка. Фин, хармоничен вкус с продължителни аромати и вкусове.
Препоръчваме: Охлаждайте виното постепенно, а не шоково, както и не съхранявайте за дълъг период...
Сорт: Глера
Лозя: Лозята са разположение от двеста до четиристотин метра надморска височина, с южно изложение, във Valle dei Buoi, Валдоббиадене.
Почви: Почвата е глина и варовик.
Винификация: Ръчно събиране на гроздето. Нежно пресиране и ферментация със селектирани дрожди при контролирана температура. Отлежава при Шармат метод, след което отлежава в бутилка.
Описание: Сламеножълт цвят със златни оттенъци. Силни плодови аромати на круша и златна ябълка. Фин, хармоничен вкус с продължителни аромати и вкусове.
Препоръчваме: Охлаждайте виното постепенно, а не шоково, както и не съхранявайте за дълъг период от време в хладилник, за да се насладите на най-доброто от виното.