Назад

02-05-2020г.

НОВОТО PRESTIGE ROSE НА CHATEAU MINUTY ИДВА В РЕКОЛТА 2019 С НОВ ОБЛИК

НОВА ЕРА ЗА  MINUTY PRESTIGE, ИСТОРИЧЕСКО КЮВЕ ЗА ИЗБАТА!

Преосмисляйки напълно визуалната идентичност на най-старото cuvée в гамата си, Minuty потвърждава цялата си амбиция, която има за тази световно известна референция, особено приветствана от французите.

Емблематична реколта ...

С този уникален външен вид имението ясно потвърждава нова международна амбиция за това кюве, като същевременно запазва душата и типичността на линията Престиж, чийто успех във Франция е безупречен от 25 години.

С насочването си към избирателна дистрибуция в ресторанти и търговци на вино, Minuty потвърждава повече от всякога своето позициониране от висок клас, закотвено в наименованието Côtes de Provence.

С новата си визия това емблематично вино се разкрива в нов стил, с голяма елегантност, изисканост и модерност, Prestige.

Минералността и дължината на виното се напасват към дизайна на високата и изискана бутилка. За да си го представят, творческите екипи на Minuty получават вдъхновение от парфюмерията и прилагат нейните кодове: прави линии, благородни материали, смели цветове и минималистичен дизайн - детайли, определящи новия облик. 


Този резултат е плод на двугодишни изследвания и разработки. Значителен труд, но съществен за линията Prestige, която заема привилегировано място в гамата от вина на Minuty.

Това е най-известното кюве розе от Кот де Прованс във Франция, розе, което е в менюто на френските заведения от 25 години.

Изключително дълголетие, превръщащо Prestige във важна фигура за Minuty и чието обновяване изисква голямо внимание.


Поддържането на стила на Prestige, и в същото време вливането на нова енергия в него, е изключително творческо предизвикателството за целия екип на избата.

   

Опитайте го. Вече е при нас. 

http://www.winebox.bg/bg/wines/750-ml-minyuti-pres...