Назад

TRAPICHE

Мендоса, Аржентина    

www.trapiche.com.ar

Изба Trapiche е единствената Аржентиска изба, награждавана 4 пъти с приза "Производител на Аржентина" от престижния международен конкурс Wine and Spirit Competition в Лондон.

Изба Trapiche е най-големият аржентински износител на вино. Разположена е в Мендоса, в подножието на Андите и е най-разпознаваният аржентински бранд в световен мащаб. Пионери във винената индустрия на Аржентина, с над 120 годишна история, едновременно с това притежаващи иновативен дух, което ги прави и лидери в областта на лозарството и винарството в Аржентина.

В широкото си и разнообразно портфолио, Trapiche предлага най-доброто вино за всеки отделен повод, като съвместно с това е начело на тенденциите в международните винени стилове и опаковки. Trapiche е 125 години на пазара, водещ бранд с изключително силно международно присъствие. В портфолито си предлага малбек във всеки ценови клас. Най-награждаваните вина малбек са вината от серията Trapiche Malbec Single Vineyard. Trapiche Malbec Single Vineyard на един от най-уважаваниете уайнмейкъри от Мендоса, Фаусто Орелана де Ескобар, реколта 2007 е в топ 100 на Wine Spectator за 2010 година, а Trapiche Malbec Single Vineyard на друг изключителнен уайнмейкър от Мендоса, Хорхе Миралес, реколта 2008 е с 96 точки от уважавания винен критик Robert Parker.