Назад

LEHMANN GLASS

Реймс, Франция

www.lehmann-sa.com

НАШЕТО НАСЛЕДСТВО   

Нашият централен офис е в сърцето на град Реймс, който е известен и с това, че е историческото място за короноването на френските крале, както и център на региона Шампан, чиито лозя, къщи и изби са включени в списъка на Световното Наследство на ЮНЕСКО.

ПРОЦЕСИ НА ПРОИЗВОДСТВО

Издуването на стъкло е изкуство, което се връща две хиляди години и изисква високи нива на строгост, търпение и ноу-хау. Работейки в сътрудничество с Мастъри в областта Lehmann Glass проектира модерни, оригинални колекции произведени по традиционни методи. Устно издуваните чаши са най-високото качество и позволяват свободата да се създават нови форми. Финесът, лекотата и качеството на издуханото стъкло прави всеки момент от винената дегустация уникален и специален!   

Машинно произведените чаши идват чрез промишлен производствен процес, който позволява масово производство. Тази техника, комбинирана с експертиза на студено рязане, гарантира по-висока продуктоустойчивост и устойчивост на удари, което гарантира както финес, така и по-добра прозрачност, благодарение на ноу-хау на нашите майстори на стъклария.   

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЕЗОЛОВНО КРИСТАЛНИ ЧАШИ

Уникално и ненадминато изпълнение, способно да произвежда качествени колекции!

  • Високо ниво на блясък и прозрачност
  • Висока устойчивост на удари
  • Висококачествен резонанс
  • Трудно износване
  • Елегантни, практични и дълготрайни чаши, които разкриват своите пълни енологични свойства по време на дегустация на вино!