Сорт: Рибола Джала
Винификация: Гроздето се бере през първата седмица на месец септември, през най-прохладните часове на деня. Първоначалната ферментация се осъществява във вани от неръждаема стомата, следва реферментация в автоклав при контролирана темоератуа от 16 - 18°С.
Отлежаване: Прилага се дълъг метод Charmat. Виното остава в продължение на 9 месеца в автоклав, този дълъг период на стареене обогатява виното с аромати.
Описание: Бледолимонов цвят с фин перлаж. На носа е деликатен, но и интензивен в същото време. В аромата се откриват цитрусови...
Сорт: Рибола Джала
Винификация: Гроздето се бере през първата седмица на месец септември, през най-прохладните часове на деня. Първоначалната ферментация се осъществява във вани от неръждаема стомата, следва реферментация в автоклав при контролирана темоератуа от 16 - 18°С.
Отлежаване: Прилага се дълъг метод Charmat. Виното остава в продължение на 9 месеца в автоклав, този дълъг период на стареене обогатява виното с аромати.
Описание: Бледолимонов цвят с фин перлаж. На носа е деликатен, но и интензивен в същото време. В аромата се откриват цитрусови нотки, костилкови плодове, круша и нотка на градински чай. Много освежаващо и пикантно на вкус вино с плодови нотки като ябълка Renetta, диви ягоди и кедър. Кремообразна текстура и приятна минералност.