+359 898 630 660
Още продукти от този производител
Сорт: Рибола Джала
Лозя: Разположени в сърцето на Collio Goriziano
Винификация: Произвежда се изключително от грозде Ribolla Gialla, което ферментира в стомана при контролирана температура от 18-20°C. Втората ферментация протича в стоманени резервоари под налягане по метода Charmat, последвана от кратко рафиниране в бутилката преди пускане на пазара.
Характеристики: Бледо лимоненозелен цвят. Деликатен аромат с цитрусови нотки, костилкови плодове, бял пъпеш и нотка цвят от бъз. Приятно, свежо и пикантно усещане върху небцето. Кремообразно и добре балансирано вино, с добро тяло и деликатен...
Италия, Венето, Villa Folini
Реколта:
Рибола Джала
Пие се сега
0,750 л, Корк
Чудесно като аперитив. Най-добре се съчетава с ястия с риба и морски дарове.
7 - 9°С
11%