Назад

17-02-2019г.

Нова Кампания на Champagne Taittinger от Massimo Vitali

TAITTINGER: ВИЗУАЛНА КАМПАНИЯ, ПОСВЕТЕНА НА ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР

Champagne Taittinger разкрива новата си кампания, фокусирана върху Сърцето и Душата на Дома: Семейството. Интензивно хуманна, елегантна и пълна с живот, кампанията бе заснета от известния италиански фотограф Massimo Vitali и илюстрира историческият подпис на Champagne Taittinger -  “L'Instant Taittinger”.

  

БЕЗВРЕМИЕ, С КОЕТО СЕ ЗАБРАВЯТ ВСЯКАКВИ КОНВЕНЦИИ

Целта на кампанията е да изрази известно безвремие като един запечатан момент, миг, който пренебрегва време и пространство, за да се изплъзне от всякакви конвенции. Шампанско Къщата се обърна към талантливия италианец фотограф Massimo Vitali, известен със своите широкоформатни композици, населени с многобройни характери и персонажи.

С това произведение той създава пейзаж, изпълнен с поезия и живот.

ПРАЗНИК НА СЕМЕЙНИЯ ДУХ

Сцена от живота, изобразяваща подготовката на годишния “Cochelet”, краят на фестивала на гроздобера, разкрива един привилегирован момент на интимност в Дома. Тя отдава почит на семейството в по-широкия смисъл на думата: семейството на Taittinger, разбира се, с Pierre-Emmanuel, Clovis и Vitalie на преден план, както и всички членове на Къщата, които ежедневно участват в привеждането на този семеен дух в живот.

Сцената показва топлината и братството на един сплотен екип, както и на енергията на една радостна свобода, така характерна за Дома. Подобно на картина на Brueghel ние откриваме множество детайли, всеки от които пресъздава повод за празник. Всяка малка сцена подчертава грижата и вниманието, изисквани от всички, когато работят заедно, за да създадат най-доброто шампанско за тези, които ще му се наслаждават. Тънък начин да се изразят ценностите на предаването, щедростта и лоялността, отличителните белези на Taittinger.

Разкривайки и споделяйки тази кампания, Къщата за Шампанско Taittinger кани всеки един наблюдател да се наслади на техния момент на споделяне и емоция,  на техния “Instant Taittinger” 

В ОСНОВАТА: СЕМЕЙНИТЕ КОРЕНИ

С тези снимки, Къщата за Шампанско се обръща към своите корени в Шампан, в съответствие с предишна кампания, снимка на Витали Тетанже, заснета на Place Royale в Реймс.

Избраното място за настоящата кампания е родното място, отправната точка на пътешествието на семейството по пътя на създаване на Champagne Taittinger, Château de la Marquetterie. Символ на френския начин на живот, той е идеалният фон за този момент на емоция.

"Като една семейно ръководена Къща за Шампанско, ние вземаме различни решения: инвестираме със сърцата си, загрижени сме за дългосрочното развитие на компанията, защитаваме и развиваме наследство, изградено от предишни поколения, за да го предадем на бъдещи поколения.

Тази работа е непременно много лична и интимна, с огромно емоционално измерение. Ангажимент към грижата за нашите лозя, към човешкото приключение и, разбира се, към нашите Шампански."

  

Pierre-Emmanuel, Clovis & Vitalie Taittinger