Назад

04-11-2017г.

Даймъндс енд Бъбълс - Нова Кутия-Бижу за Шампанско Тетанже

ОТ ХАРИЗМАТА НА МЕХУРЧЕТАТА ДО БЛЯСЪКА НА ДИАМАНТИТЕ   

Още една стъпка към финеса с новите кутии-бижута на Champagne Taittinger

   

Малко Шампанско Къщи като Taittinger все още носят името на техните собственици върху етикетите на бутилките си. Taittinger е преди всичко историята на едно взискателно и страстно семейство, което избира никога да не прави компромиси по отношение на качеството. Именно във високия дял от сорта Шардоне, използван за създаването на различните реколти шампански на Къщата,  се крие тайната на характерния стил на Champagne Taittinger, стил на финес и елегантност, разпознаваем по целия свят.

В продължение на няколко години екипът на Champagne Taittinger работи с удоволствие върху тези мехурчета до постигане на изненадващия ефект, символ на свободния дух, толкова скъп за идентичността на марката.Те се превърнаха в подпис на къщата Taittinger и участваха, като рекламна кампания, в развитието на Къщата, в нейната растяща привлекателност.

В постоянното търсене и желание за обновяване, екипът на Champagne Taittinger искаше да изрази по-откровено сетивните качества, идващи от сериозното присъствие на сорта Шардоне във вината на Къщата. Беше необходимо да се пресъздадат по по-осезаем начин деликатността и прецизността, които той носи на всяко едно от кюветата Taittinger.

Сега, фините диамантени мехурчета, обещание за миг на бягство, като че ли се гонят по кутиите в игра от светлина.

Резултат от тясното сътрудничество между Taittinger, API, Wave Front и The Boar, тези нови кутии – бижута обличат бутилките и магнумите от основната гама шампански Taittinger.

Те перфектно въплъщават обещанието и идеала на Champagne Taittinger - удоволствието от момента.