Назад

SPY VALLEY WINES    

Марлборо, Нова Зеландия

www.spyvalleywine.co.nz

Една от най-награждаваните винарни на Нова Зеландия. През 2008, в сезонът на наградите ги видяхме да събират такива едновременно от Decanter World Wine Awards – “Награда за най-добър Совиньон блан под 10 Паунда”и от IWSC Awards, където бяха нарочени за “Новозеландски производител на Годината 2008”.

През 2010 стават за втори път изба на Нова Зеландия, отново избрани от IWSC, London.
Разположена на отсрещния тротоар, срещу Правителствения пост за подслушване на САЩ, Spy Valley е един от най-известните производители на Нова Зеландия. Spy Valley Wines /Спай Вали Уайнс/ е бутикова винена компания, произвеждаща силно ароматни бели вина и изтънчени елегантни червени от обширен лозов масив и подбрани места в Marlborough. Както за повечето винарни от Marlborough, сортовете Пино Ноар и Совиньон блан са специалитет на Spy Valley, но уайнмейкърът Paul Bourgeois и неговият екип произвеждат страхотен рейндж от ароматни бели вина, включително Ризлинг, Гевюрцтраминер и Пино Гриджо. 

Още с първите си реколти вината на Spy Valley получават международно одобрение със светлите си, чисти, наситени с плодов аромат бели вина и превъзходните, изтънчени червени. С капацитет от 2000 тона, Spy Valley остава достатъчно малка, за да запази семейните ценности и да има общ фокус върху качеството на виното и удовлетвореността на клиентите. Винарната Spy Valley е с едно от най-напредналите винопроизводства в Нова Зеландия. Като една истински добра винарна няколкократно е печелила награди както за избата, така и за фирмената администрация. 

Удостоена е с най-високото отличие на Новозеландския институт по архитектура, а за озеленяването - с награда за околната среда на Marlborough.