Назад

ANDRE-GOICHOT

Бургундия, Франция

www.maisongoichot.com

СЪЩНОСТТА НА БУРГУНДИЯ

Споделяне на духа на Бургундия, продължаване на нейните традиции и опит, поемане на рискове, преоткриване на себе си и поемане на предизвикателства за създаване на емоция: това ни мотивира за създаването на Maison Goichot. И сега, повече от всякога, тези принципи ни насърчават всеки ден в нашата търговска, производствена и дистрибуторска дейност. Да ви служим е единственият ни принцип, защото вярваме, че най-доброто вино в света е това, което може да бъде споделено.

ИСТОРИЯ

Бургундското семейство.

Всичко започва през 1947 г. с нашия дядо, основател на търговската част на нашата фирма. Нашият баща Андре-Мари последва стъпките му и пое управлението на компанията през 1982 г. Той ни предаде страстта си към виното и семейните ценности.  Всяко поколение дава своя принос като разнообразява и обогатява тази дейност. Maison Goichot се разраства, развива се и се адаптира всеки ден към нови предизвикателства, като оставaме верни на себе си. Това е една от последните независими търговски къщи в Бургундия.

 ВЗИСКАТЕЛНОСТ И ВИСОКИ СТАНДАРТИ 

Високите стандарти за нас са основна ценност. Те ръководят всяка стъпка, всеки жест, всяко решение на компанията. Разположението на помещенията, нашата организация и методите ни на работа, нашият избор на оборудване - всичко се основава на тези стандарти. Взискателността е семейна ценност, която сме си наложили в продължение на 3 поколения, за да предложим на нашите клиенти висококачествени вина и безупречно обслужване, като същевременно зачитаме тероарите и апелациите.

ОБЩУВАНЕТО СЪС ЗЕМЯТА

Нашият опит започва в лозята, в нашите собствени имоти, точно като собствениците, от които купуваме грозде, мъст или вина, ние се стремим да разкрием истинските характеристики на тероарите на Бургундия. От Chablis до Mâcon през Côte de Beaune, от Nuits-Saint-Georges до Givry през Pommard, ние непрекъснато търсим невероятно дълбокия израз на Шардоне и Пино Ноар.

ЦЕННОСТИ

УВАЖЕНИЕ

Уважение към земята, уважение към тероара, уважение към сорта грозде, уважение към Бургундия. Уважение към тези, които работят на лозето и тези които правят виното със страст и любов. Уважение към момента, когато отваряме бутилката вино, която искаме да споделим с вас и накрая уважение към тази връзка, чиста и свята, която ни свързва, за да споделим с вас.

Нашата страст е да предаваме и споделяме тази история с любов, семплост и честност. За това ние сме щастливи да ви приветстваме в нашия дом, в цялата му простота. Ние сме като вас – епикурейци преди всичко.

Виното е жив продукт, който има магическата сила да сближава хората. То е истински катализатор за взаимоотношенията. 

СЕМЕЙСТВО

Растейки до вас, Maison Goichot е автентична семейна история вече 3 поколения. Вярваме, че семейният дух е и силната връзка в нашия екип. Предлагаме ви вина, които ни представят, но и ни обединяват. И именно в този красив семеен дух нашият екип се разраства всеки ден, за да приветства вас, нашите клиенти и приятели на компанията. Гордея се, че съм бургундец: това е повече от рефрен, това е истината. Нашата истина.