Сорт: 100% Шардоне
Почви и лозя: Лозята са разположени в Los Arboles, Уко Вали, Мендоса, на 1236 м. надморска височина. Песъчливи почви с кръгли камъни на 50 см. дълбочина.
Винификация: Ръчен гроздобер, селекция на гроздовете, ронкане, селекция на зърната. Гроздето се охлажда до 12 градуса С. Пневмантична преса. Охлаждане на мъстта до 10 градуса С. Контролирана ферментация при 15 градуса С с диви дрожди. 25 % от виното ферментира в циментови яйца. Виното отлежава в продължение на 9 месеца. Филтриране. Бутилиране.
Описание: Жълт цвят със зеленикави оттенъци. На...
Сорт: 100% Шардоне
Почви и лозя: Лозята са разположени в Los Arboles, Уко Вали, Мендоса, на 1236 м. надморска височина. Песъчливи почви с кръгли камъни на 50 см. дълбочина.
Винификация: Ръчен гроздобер, селекция на гроздовете, ронкане, селекция на зърната. Гроздето се охлажда до 12 градуса С. Пневмантична преса. Охлаждане на мъстта до 10 градуса С. Контролирана ферментация при 15 градуса С с диви дрожди. 25 % от виното ферментира в циментови яйца. Виното отлежава в продължение на 9 месеца. Филтриране. Бутилиране.
Описание: Жълт цвят със зеленикави оттенъци. На нос се открояват тропически плодови аромати и на бриош. На небце това шардоне се възприема като плътно вино, с развита плодовост, минералност и забележителен финал.