+359 898 630 660
Още продукти от този производител
Сорт: Совиньон блан
Винификация: Гроздето се бере ръчно през средата на месец септември, в най-хладните часове на деня. След мека преса мъстта се декантирана в продължение на 24 часа при фиксирана температура от 10°C, след това ферментира във вани от неръждаема стомана в продължение на 18 дни при контролирана температура от 16°C.
Отлежаване: Виното отлежава около 9 месеца, половината от времето в съдове от неръждаема стомана, а след това в малък керамичен съд с обем от 100 л.
Описание: Бледо лимонов цвят със зеленикави отблясъци. Носът е...
Италия, Фриули-Венеция-Джулия, Tenimenti Civa
Реколта:
Совиньон блан/Совиньон блан бленд
Пие се сега, може и да отлежава
0,750 л, Корк
Спагети с миди, отлежало меко козе сирене
10-12°С
13,5%