Сорт: Шардоне
Почви: Варовик и чакъл, върху широк алувиален слой.
Лозя: Средната възраст на лозите е 10 години. разположени са на 60 метра надморска височина, в регион Фриули, област Изонцо, Сан Лоренцо.
Винификация: Ферментацията протича в резервоари от неръждаема стомана при температура между 20 и 22 градуса С. Съзряването върху фините утайки в същия ферментационен съд продължава 8 месеца, с чест батонаж. След бутилиране, виното се съхранява за кратък период преди освобождаването му за продажба.
Бележки за реколта 2015: Идеална пролет,  ...
Сорт: Шардоне
Почви: Варовик и чакъл, върху широк алувиален слой.
Лозя: Средната възраст на лозите е 10 години. разположени са на 60 метра надморска височина, в регион Фриули, област Изонцо, Сан Лоренцо.
Винификация: Ферментацията протича в резервоари от неръждаема стомана при температура между 20 и 22 градуса С. Съзряването върху фините утайки в същия ферментационен съд продължава 8 месеца, с чест батонаж. След бутилиране, виното се съхранява за кратък период преди освобождаването му за продажба.
Бележки за реколта 2015: Идеална пролет, следва горещо, но не и задушно лято, благодарение на вятъра Бора, идващ от изток, и доста добре разпределен дъжд през сезона: почти перфектна климатична ситуация за класическия "Фриули" модел. Вината показват естествена склонност към баланс. В белите вина от региона преобладава финес.
Потенциал за отлежаване: 4 - 6 години