Сорт: Гренаш, сира, рол
Почви: Глина и варовик
Винификация: Гроздето се бере, когато е напълно узряло, за да се изрази оптимално потенциалът на сортовете. Охлажда се до 8 ° C, след което се изпраща в пресата за вино. Специално внимание се обръща на пресоването, което е деликатно, за да се запазят само първите, най-качествени сокове. Следващите стъпки са студено утаяване и ферментация при контролирана температура. Виното се стабилизира преди бутилиране. Бутилирането се извършва с последно поколение техническо оборудване, за запазване качеството на виното.
Характеристика: Леко, плодово и ароматно. Семпло вино, подходящо за...
Сорт: Гренаш, сира, рол
Почви: Глина и варовик
Винификация: Гроздето се бере, когато е напълно узряло, за да се изрази оптимално потенциалът на сортовете. Охлажда се до 8 ° C, след което се изпраща в пресата за вино. Специално внимание се обръща на пресоването, което е деликатно, за да се запазят само първите, най-качествени сокове. Следващите стъпки са студено утаяване и ферментация при контролирана температура. Виното се стабилизира преди бутилиране. Бутилирането се извършва с последно поколение техническо оборудване, за запазване качеството на виното.
Характеристика: Леко, плодово и ароматно. Семпло вино, подходящо за ежедневна консумация. Носът разкрива аромати на червени горски плодове. Вкусът се характеризира с добра свежест и лек финал.
Maîtres Vignerons използват своя богат опит, за да подбират внимателно своите вина, така че винените профили да отговарят напълно на очакванията на потребителите: леки, свежи, плодови и лесни за пиене.