Сорт: Уни блан и рол
Почви: Глина и варовик.
Винификация: Гроздето се бере, когато е напълно узряло, за да се изрази оптимално потенциалът на сортовете. Охлажда се до 8 ° C, след което се изпраща в пресата за вино. Специално внимание се обръща на пресоването, което е деликатно, за да се запазят само първите, най-качествени сокове. Следващите стъпки са студено утаяване и ферментация при контролирана температура. Виното се стабилизира преди бутилиране. Бутилирането се извършва с последно поколение техническо оборудване за запазване качеството на виното.
Характеристика: Жив нос, наситен от нотки на...
Сорт: Уни блан и рол
Почви: Глина и варовик.
Винификация: Гроздето се бере, когато е напълно узряло, за да се изрази оптимално потенциалът на сортовете. Охлажда се до 8 ° C, след което се изпраща в пресата за вино. Специално внимание се обръща на пресоването, което е деликатно, за да се запазят само първите, най-качествени сокове. Следващите стъпки са студено утаяване и ферментация при контролирана температура. Виното се стабилизира преди бутилиране. Бутилирането се извършва с последно поколение техническо оборудване за запазване качеството на виното.
Характеристика: Жив нос, наситен от нотки на бели цветя. Нецбе, преливащо от усещания за екзотични плодове.
Maîtres Vignerons използват своя богат опит, за да подбират внимателно своите вина, така че винените профили да отговарят напълно на очакванията на потребителите: Леки, свежи, плодови и лесни за пиене.