Сорт: Темпранийо /тинто фино/
Виното Емилио Моро носи името на неговия създател. Това вино е сърцето и душата на избата. Гроздето идва от 15 до 25 годишни лозя.
Винификация: Произвежда се от грозде от средновъзрастни лозя. Ферментацията протича в резервоари от неръждаема стомана при контролирана температура, с последващо стареене във френски и американски дъбови бъчви.
Описание: Дълбок черешов цвят с виолетови оттенъци. На нос е елегантно, носещо наситеност и нотки на зрели плодове и много добре балансирани препечени тонове. Мощно на небцето, свежо и вкусно...
Сорт: Темпранийо /тинто фино/
Виното Емилио Моро носи името на неговия създател. Това вино е сърцето и душата на избата. Гроздето идва от 15 до 25 годишни лозя.
Винификация: Произвежда се от грозде от средновъзрастни лозя. Ферментацията протича в резервоари от неръждаема стомана при контролирана температура, с последващо стареене във френски и американски дъбови бъчви.
Описание: Дълбок черешов цвят с виолетови оттенъци. На нос е елегантно, носещо наситеност и нотки на зрели плодове и много добре балансирани препечени тонове. Мощно на небцето, свежо и вкусно със зрели плодови танини. Ванилови и балсамови нотки.