Сорт: Темпранийо /тинто фино/
„Malleolus” идва от латински, от “majuelo” - местна дума за лозе.
Лозя и Винификация: Плодът се събира от 25 до 75 годишни лозя. След 28 дни на мацерация, отлежава в нови френски дъбови бъчви в продължение на 18 месеца, до узряването си.
Описание: Дълбок, тъмeн цвят, с черешови оттенъци във виолетова рамка. На нос разкрива атрактивни боровинкови аромати с чудесни дъбови нотки и балсамови отенъци. Malleolus се откроява с нотки на подправки, кафе, какао и черен чай с минерални докосвания. Мощно...
Сорт: Темпранийо /тинто фино/
„Malleolus” идва от латински, от “majuelo” - местна дума за лозе.
Лозя и Винификация: Плодът се събира от 25 до 75 годишни лозя. След 28 дни на мацерация, отлежава в нови френски дъбови бъчви в продължение на 18 месеца, до узряването си.
Описание: Дълбок, тъмeн цвят, с черешови оттенъци във виолетова рамка. На нос разкрива атрактивни боровинкови аромати с чудесни дъбови нотки и балсамови отенъци. Malleolus се откроява с нотки на подправки, кафе, какао и черен чай с минерални докосвания. Мощно на небцето, с меки танини. Това вино има прекрасна хармония между плод и дъб и изненадващ финал.