Сорт: 70% гренаш блан и равни проценти от клерет, бурбулен и вионие
Винификация: След пресиране и студена мацерация от 24 часа, мъстта ферментира в неръждаеми съдове при максимална температура от 18 градуса С. Малолактичната ферментация се избягва, за да могат да се запазят натуралният баланс и свежестта на виното, и да се подчертае неговият финес. След това, блендът се съхранява в неръждаеми съдове до неговото бутилиране. Преди бутилиране, виното съвсем леко се филтрира, за да се стабилизира перфектно.
Описание: Цветът е сламен със зелени нюанси. Доминират аромати на...
Сорт: 70% гренаш блан и равни проценти от клерет, бурбулен и вионие
Винификация: След пресиране и студена мацерация от 24 часа, мъстта ферментира в неръждаеми съдове при максимална температура от 18 градуса С. Малолактичната ферментация се избягва, за да могат да се запазят натуралният баланс и свежестта на виното, и да се подчертае неговият финес. След това, блендът се съхранява в неръждаеми съдове до неговото бутилиране. Преди бутилиране, виното съвсем леко се филтрира, за да се стабилизира перфектно.
Описание: Цветът е сламен със зелени нюанси. Доминират аромати на бели цветя и жълти плодове, подсилени от нотки на екзотични плодове и цитруси. На вкус, това бяло вино от долината на Рона, е изкусително пивко и свежо.