Сорт: Глера
Винификация: След мека преса, мъстта се декантирана в продължение на 24 часа при фиксирана температура от 8°C. Следва ферментация в неръждаема стомана с температура, контролирана при максимум 20C°.
Характеристики: Бледолимонов цвят със зелени отблясъци. Интензивен и прецизен нос, с типични аромати на круша и златна ябълка с нотка на хлебна кора. Просеко със средно до пълно тяло, освежаващо с цитрусови аромати, грейпфрут и бели костилкови плодове в послевкуса. Фин и плътен перлаж..
Препоръки за сервиране: Сервирайте добре охладено. Изключително приятно вино, много освежаващо и с нотка...
Сорт: Глера
Винификация: След мека преса, мъстта се декантирана в продължение на 24 часа при фиксирана температура от 8°C. Следва ферментация в неръждаема стомана с температура, контролирана при максимум 20C°.
Характеристики: Бледолимонов цвят със зелени отблясъци. Интензивен и прецизен нос, с типични аромати на круша и златна ябълка с нотка на хлебна кора. Просеко със средно до пълно тяло, освежаващо с цитрусови аромати, грейпфрут и бели костилкови плодове в послевкуса. Фин и плътен перлаж..
Препоръки за сервиране: Сервирайте добре охладено. Изключително приятно вино, много освежаващо и с нотка сладост. Перфектен компаньон, когато споделяте различни антипасти или предястия. Чудесно също и с основни ястия с морски дарове.