Сорт: Совиньон Блан;
Лозя: Ле Гру се произвежда от лозя на възраст между 30-50 години. Лозите се подрязват по способа "Guyot simple" и се обработват според изискванията на билогичното земеделие, по биолодинамичен метод.
Винификация: Производството се осланя на естествените процеси на винопроизводство. Работата в избата следва циклите в лунния календар.
Описание: Носът е на зряла ябълка с нотки на мед, лимон и горещ камък. Заоблен и свеж вкус с нарастваща киселинност. Освежаващ финал с изразена горчивина, която напомня кората...
Сорт: Совиньон Блан;
Лозя: Ле Гру се произвежда от лозя на възраст между 30-50 години. Лозите се подрязват по способа "Guyot simple" и се обработват според изискванията на билогичното земеделие, по биолодинамичен метод.
Винификация: Производството се осланя на естествените процеси на винопроизводство. Работата в избата следва циклите в лунния календар.
Описание: Носът е на зряла ябълка с нотки на мед, лимон и горещ камък. Заоблен и свеж вкус с нарастваща киселинност. Освежаващ финал с изразена горчивина, която напомня кората на грейпфрут. Продължителен послевкус.
Препоръчваме: Да се охлади до 10-12 градуса за дегустация и от 12-14 градуса ако се комбинира с храна.