Назад

22-06-2023г.

ПЕТРОВ ДЕН JULY MORNING

   ПЕТРОВ ДЕН JULY MORNING

Имаме удоволствието да ви поканим на официалното събитие на Лозеница Естейт, на което Уайнбокс и Champagne Taittinger ще партнират любезно.

Заповядайте в Лозеница Естейт да празнуваме заедно Петровден и да посрещнем Джулай Морнинг с 360-градусова гледка към седем планини и с тридневен празник, който ще започне на 29 юни и ще приключи късно през нощта на 1 юли.

Лозеница Естейт е разположена на повече от 1000 дка площ в Мелнишкия регион, в близост до село Лозеница, в най-южната част от долината на река Струма.

▫️Локация: Lozenitsa Estate Лозеница Естейт

https://maps.app.goo.gl/JoVDPhX6XRzmWA4Q9?g_st=iv

▫️Програмата включва разнообразни събития, гост-изпълнители, конкурси, награди, Арт фестивал, фермерски пазар, вкусна храна от Chef-готвачи, бира и разбира се, много вино.

Както повелява традицията, ще има специални кътове с огньове, веселие и танци до зори!

За различните вкусове и преживявания ще има обособени четири зони – Централна зона, Барака Бар ВИП зона, Фолк зона и Къмпинг/Рок зона.

▫️В Централната зона ще се предлагат разнообразни кулинарни изкушения, приготвени от Chef-готвачи и дегустация на вина от региона.

Ще има фермерски пазар с био продукти от местни производители и Арт фестивал с произведения на изкуството, керамични фигури и детски арт играчки.

▫️За най-малките гости е предвиден детски кът, както и стрелбище за любителите на екстремните спортове.

На специално обособена сцена ще се проведе конкурс за красота и мода „Мис Зелена България“, с фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките.

Предвидена е и богата музикална програма с фолклорни изпълнения, духов оркестър и танцови ансамбли от региона.

 • В Барака Бар ВИП зоната ще бъдат разположени 100 седящи места за гости с предварително закупени куверти на стойност 250 лв., които включват консумацията на храна и вино. Ще има специална музикална изненада с гост-изпълнител от Хърватска – китаристът Един Нала и DJ Party с много настроение и танци. Гостите на „Барака Бар“ ще се насладят на здравословна и вкусна кухня, приготвена от местни фермерски продукти и отбрани вина.
 • Във Фолк зоната ще има BBQ парти с професионален готвач на място , който ще приготвя висококачествени грил меса в smoker’s машини. Част от кулинарната атракция ще бъдат и огромните казани с едни от най-вкусните супи на света.
 • Любителите на фолка ще се забавляват с изпълненията на живо на талантливия ромски изпълнител Веско Маринов и ще танцуват под
 • звуците на популярния оркестър „Стефчо бенд“.
 • В Къмпинг/Рок зоната ще има обособени места за гости с каравани. За настроението им ще се погрижи певецът Борис Христов, както и гост-DJ.
 • За желаещите да посрещнат July Morning сред приказната красота на Лозеница Естейт ще има специална изненада - 20 палатки за гостите на събитието ще бъдат поставени на най-високото място сред лозята, с 360-градусова гледка към заобикалящите ги седем планини.
 • Предлагаме линк към няколко хотела в региона, където можете да направите резервация за нощувки с отстъпки за празника:

  СПА Хотел „Спартак“, Сандански - https://spahotelspartak.com/

  Парк Хотел "Пирин" , Сандански

  https://parkhotelpirin.com/bg

  ПРОГРАМА

  29.06.2023 г. (четвъртък)

  от 17:00 ч. до 00:00 ч.:

  Барака бар:

  Гост-изпълнител от Хърватска – китаристът Един Нала

  Фолк зона:

  DJ парти

  Къмпинг (рок) зона:

  DJ парти

  30.06.2023 г. (петък)

  от 10:00 ч. до 00:00 ч.:

  Централна зона:

  Конкурс „Мис Зелена България“

  Фолклорни изпълнения

  Барака бар:

  Гост-изпълнител от Хърватска – китаристът Един Нала

  Фолк зона:

  Веско Маринов

  Къмпинг зона:

  Борис Христов

  01.07.2023 г. (събота)

  от 10:00 ч. до 00:00 ч.:

  Централна зона:

  Фолклорни изпълнения

  Духов оркестър

  Сандра Александрова и Артур Недосян

  Барака бар:

  DJ парти

  Фолк зона:

  Стефчо Бенд

  Къмпинг (рок) зона:

  DJ парти

  За повече информация и закупуване на куверти:

  Тел: +359 894 388 913

  E-mail: lozenitsaestate2018@gmail.com

  Паола Кънева

  WINEBOX Lozenitsa Estate Wine & Vineyards