Сорт: Глера
Лозя:
Лозята са разположение от двеста до четиристотин метра надморска
височина, с южно изложение, във престижната зона Валдоббиадене.
Почви: Почвата е глина и варовик.
Винификация:
Ръчно събиране на гроздето през втората половина на септември. Нежно
пресиране и ферментация със селектирани дрожди при контролирана
температура. Отлежава 5 месеца при Шармат метод, след което отлежава 3
месеца в бутилка.
Описание: Бледожълт цвят със силни плодови аромати на круша и златна ябълка. Вкусът е рафиниран, хармоничен с продължителни аромати.
Препоръчваме:
Охлаждайте виното постепенно, а не шоково, както и не съхранявайте за...
Сорт: Глера
Лозя:
Лозята са разположение от двеста до четиристотин метра надморска
височина, с южно изложение, във престижната зона Валдоббиадене.
Почви: Почвата е глина и варовик.
Винификация:
Ръчно събиране на гроздето през втората половина на септември. Нежно
пресиране и ферментация със селектирани дрожди при контролирана
температура. Отлежава 5 месеца при Шармат метод, след което отлежава 3
месеца в бутилка.
Описание: Бледожълт цвят със силни плодови аромати на круша и златна ябълка. Вкусът е рафиниран, хармоничен с продължителни аромати.
Препоръчваме:
Охлаждайте виното постепенно, а не шоково, както и не съхранявайте за
дълъг период от време в хладилник, за да се насладите на най-доброто от
виното.